luni, 18 ianuarie 2010

Ecaterina....o dulceata de fata :)






Nu este intocmai incadrarea pe care mi-as fi dorit-o, insa nu am avut trepied si mi-a fost destul de greu sa incadrez si bine si sa tin si aparatul nemiscat.... Aceasta fotografie face parte dintr-o serie de instantanee.

A doua varianta este cropuita. Care credeti ca este mai reusita?

7 comentarii:

  1. A doua. Si nu inteleg la ce ti-ar fi trebuit trepiedul? Fotografia ai facut-o cu blitz-ul pe aparat.

    RăspundețiȘtergere
  2. culmea prima varianta imi place mai mult fiindca lasa ceva loc in jurul subiectului. lumina este intr-adevar cam plata, incearca sa aprizni o veioza langa si o sa fie o lumina mult mai calda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trepiedul...ca aparatul sa stea nemiscat si eu sa ma concentrez pe incadrare. Poate nu aveam nevoie de el neaparat, doar am mentionat ce mi-a lipsit mie in momentul fotografierii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca e mai buna prima incadrare, a doua parca ai inghesuit-o prea tare si nu incape in cadru. Mai aveai loc jos sa nu fie cadrul patrat? Frumusica tare modelul tau. Mica vedeta.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoasa starea fetitei
    prima imagine imi palce mai mult, este mai aerisita
    sa ii scoti in editare reflexia roza din ochi

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot prima imi place mai mult. In ceea ce priveste folosirea unei veioze, daca ai fi folosit o veioza sau doua veioze - daca ti-ar fi permis spatiul din casa, felul cum ai aranjata mobila si tipul veiozelor, dupa modelul iluminarii din studiou, atunci nu ar mai fi trebuit sa folosesti blitz-ul si nici macar un ISO mai mare - cred ca 800 (maxim) ar fi fost de ajuns.
    In concluzie, imi place foarte foarte mult papusica fotografiata de tine - ea este, intr-adevar, o mica vedeta, dar in primul cadru, nu in cel in care ai cropat-o. Se vede ca fetitei ii place sa se lasa fotografiata. Acum am un sfat pentru papusicile mari, fetele acestea tinere, frumoase, care studiaza, ca tine Mihaela!! Mai cu viata, mai cu viata!!! Cu mai multa incredere in tine. Si nu va lasati intimidate de nimeni, niciodata pentru ca reusiti. Reusim. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  7. Votez si eu prima fotografie, se pare ca spatiul lasat pune mai bine in evidenta capul fetitei.

    RăspundețiȘtergere